KÖZBESZERZÉSI JOGSZABÁLYFIGYELŐ

A blog célja, hogy a közbeszerzést érintő jogszabályokat, jogalkalmazást elősegítő egyéb eszközööket itt tudjam megosztani mindazokkal akiket ez érdekel. A blog így tulajdonképpen egy speciális "közbeszerzési- jogszabályfigyelő", ezért is kapta ezt a nevet. Elérhetőség: Email: pptender@nr-kozbeszerzes.com Honlap: www.nr-kozbeszerzes.com

Társoldalunk

Közbeszerzési Jogorvoslati Adatbázisok

 

A "Közbeszerzési Jogorvoslati Adatbázisok" és a figyelőszolgálat ajánlott nem csak mindazoknak, akik szakmai munkájuk során kifejezetten támaszkodnak a közbeszerzési jogorvoslati szervek döntéseire. Tekintse meg ITT szolgáltatásaink részletes bemutatását...

 

www.e-kozbesz.hu

2016.05.20. 16:02 Nagydaróci Roland

Megjelent az új „218-as”

A Magyar Közlöny 64. számában megjelent a védelmi és biztonsági célú beszerzésekről szóló 2016. évi XXX. törvény, ami bizonyos szempontból az ún. 218-as Korm. rendelet utódjogszabályának tekinthető.

A jogszabály részletes, önálló eljárási szabályokat tartalmaz és részletesen szabályozásra került a Közbeszerzési Döntőbizottság hatásköre is.

Hatálybalépése:

173. § Ez a törvény 2016. augusztus 1-jén lép hatályba.

Szólj hozzá!

Címkék: Kbt. 218/2011. Korm. rendelet Új Kbt.


A bejegyzés trackback címe:

https://nr-kozbesz.blog.hu/api/trackback/id/tr298733996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása